J U L !

Hjem

 

 Påske

 Jul

 Papirmaché

 Ull/toving 

 Gjestebok

 

 

01.09.2007 »

Finnes det en deiligere tid enn jul og advent? Ikke for meg. Jeg har stjerner i øynene fra 1. søndag i advent - med ett lys på bordet, adventsstjerna i vinduet vel vitende om at det er fire HELE uker til jul. Nisser og engler og dverger og troll kommer krypende frem fra loft og kjeller med nisseluer og fyller alle rom med sine særegenheter. Noen av dem har navn til og med...

 

Flere typer...

Vi har fått flere medlemmer i juleoppskriftsfamilen vår:

        

     

 

Tovet Julemus

En søt julemus som har fått i oppgave å ønske alle julegjestene velkommen hos oss. Han skal sitte i trappa rett på innsiden av inngangsdøra...

 

Denne nissen er det min mor som lager og den er laget av strømper og ull. Alt bortsett fra genseren er håndsydd og strikket. Tøflene er tovet. Han har selvfølgelig også undertøy. Han er full av sjarme og har et godt uttrykk. Han blir du glad i! Han har også en kone, men madammen er for tiden i utlandet... Hun kommer tilbake om ikke lenge og da vil hun såklart få plassen her inne sammen med sin make!

Nissene er ca 70 cm høye og er gode og runde!

Ønsker du å bestille går du til nettbutikken:

Nissemor og Nissen koster

KR 1000,-/stk.

 

Flaskenisser er alltid morsomme og disse er intet unntak. Nissene er strikket i ett stykke og tovet i vaskemaskinen etterpå. En ideell gave til de som har alt!

Tovede flaskenisser

 

Cernit-nisser er morsomme skapninger som kan få omtrent hvilket som helst uttrykk. Jeg vil legge ut flere slike nisser her, men foreløpig har jeg bare denne sånn nogenlunde klar.

Cernit-nisse sover på kjelken etter en slitsom julekveld...

 

Tovedilla har jeg hatt lenge og disse englene har liggi tovet, men ikke pynta lenge... Helt fra to år tilbake. Kanskje i år blir jeg ferdig...?

 

 

Hjem

Mikk-L design, Tveitan Gårdsvei 1, 3180 Nykirke. Tlf. 41 28 26 15